MenuMenu

LAATBLOEIERSReviews (0)Reserveer

LAATBLOEIERS - REESINK, ANNEMIEKE - 9789058041937
Wanneer de eigenzinnige Elin noodgedwongen weer tijdelijk de kamer betrekt van haar ouderlijk huis, wordt ze onvermijdelijk ook geconfronteerd met oude structuren en verhoudingen: met haar in zichzelf gekeerde broer en haar starre moeder. Ook moet ze leren omgaan met het pijnlijke gat dat haar onlangs overleden vader heeft achtergelaten.

Op de dag van de appeloogst lijken de verhoudingen extra op scherp te worden gezet, wanneer ze door een verrassende vondst op zolder niet alleen haar herinneringen aan haar vader opnieuw moet wegen, maar ook moet afrekenen met haar eigen demonen uit heden en verleden.

'Laatbloeiers' is een bloemrijk en treffend verhaal uit het leven zoals het daadwerkelijk is: over mensen die vallen en opstaan in hun pogingen om elkaar te vinden en lief te hebben.

Annemieke Reesink (1975) is moeder en taaldocent. Eerder schreef zij 'Zwaartekracht', haar debuutroman, dat veel aandacht kreeg en goed werd ontvangen. Ook schrijft zij regelmatig blogs en verhalen voor Lazarus.nl.
Auteur:
REESINK, ANNEMIEKE
Prijs:
19,99
Artikelnr:
9789058041937
Status:
Nog niet verschenen
Dit artikel is nog niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review