Menu Menu

VADERSTAD + CD Reviews (0)

VADERSTAD + CD - RHIJN, P. VAN - 9789061123880
Vaderstad - het eerste boek met eigen soundtrackén videoclip.
Kijk en luister op www.vaderstad.nl

Een uniek samenwerkingsproject tussen zangeres Nina June en auteur Patrick van Rhijn.

Na het succes van zijn autobiografische debuutroman Weg van Lila verschijnt bij Karakter Uitgevers van Patrick van Rhijn het onafhankelijk te lezen vervolg Vaderstad

De pers over Weg van Lila:

'Snel, rauw en recht door zee.'- Penthouse

'Minstens zo indrukwekkend als Kluun'- Top Santé

Vaderstad
Vaderstad is het rauwe, hartverscheurende maar ook hilarische verslag van een vader die schopt tegen het niet naleven van omgangsregelingen. Na het vertrek van zijn vierjarige dochtertje Lila naar haar moeder in Zweden probeert Djon Maas zijn leven terug op de rails te krijgen. Maar als hij erachter komt dat hij op het punt staat het laatste beetje contact dat hij nog met Lila heeft te verliezen, neemt hij een dramatisch besluit waarvan op dat moment de gevolgen niet te overzien zijn.

Vaderstad is het eerste boek met een soundtrackén videoclip. Het script van de clip is gebaseerd op het boek en de cast bestaat onder anderen uit actrice Tatum Dagelet en schrijver Patrick van Rhijn zelf. Voor aanstormend talent Nina June, die vorig jaar het NOS-journaal haalde met de uitreiking van haar debuutalbum Little Dreams aan minister Plasterk, wordt dit de eerste keer dat ze een Nederlandstalige song uitbrengt.

Patrick van Rhijn verloor op 7 juli 2006, na drie jaar alleen voor zijn dochtertje te hebben gezorgd, de laatste rechtszaak om haar hoofdverblijfplaats. Zijn nu 5-jarige dochtertje woont sindsdien bij haar moeder in Zweden. Zijn eerder verschenen romandebuut Weg van Lila is het aangrijpende, maar vaak ook hilarische verslag van deze turbulente jaren. Vaderstad verhaalt over de periode na het vertrek van zijn dochtertje.
Auteur:
RHIJN, P. VAN
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
277 pagina's
NUR code:
Literaire roman, novelle (301)
Artikelnr:
9789061123880
NSTC:
500595419   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review