Menu Menu

WATERSNOOD Reviews (0)

WATERSNOOD - SLAGER, KEES - 9789491555091
Zestig jaar na'De Ramp'is het vuistdikke boek WATERSNOOD in woord&beeld hét document over de meest aangrijpende na-oorlogse gebeurtenis in Nederland. Auteur Kees Slager doet op een indringende en vaak ook ontroerende manier verslag van De Ramp.

Het beste werk van nationale en internationale topfotografen completeert dit bijna 5 kilo wegende en 664 bladzijden omvattendstandaardwerk. Ook een aantal bijzondere kleurenfoto's van De Ramp is in het boek opgenomen.

Dit document is zó uniek, dat het zeker in zuid-west Nederland in geen enkele boekenkast mag ontbreken. WATERSNOOD bevat meeslepende verhalen en meer dan duizend foto's. De auteur schrijft over de watersnoden in lang vervlogen eeuwen. Over de vraag waaróm De Ramp van 1953 zich kon voltrekken. Over de slachtoffers, de evacuaties en over de hulpverlening die heel Nederland in grote eensgezindheid op touw zette. Over de rol van de media tijdens De Ramp. Over het dijkherstel,het Deltaplan, de gedenktekens en het Watersnoodmuseum. Kortom: WATERSNOOD is een'must'voor iedereen en is eerder al in een oplage van 12.000 exemplaren verkocht.
Auteur:
SLAGER, KEES
NUR code:
Vaderlandse geschiedenis (688)
Artikelnr:
9789491555091
NSTC:
100023708   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
49,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review