Menu Menu

DURF DANIEL TE ZIJN (GGGG) Reviews (0)

GGG-gespreksstof

Durf Daniel te zijn bevat 17 thema's voor het geloofsgesprek en is bedoeld voor gebruik in Gemeente Groeigroepen. GGG-materiaal wordt ontwikkeld door Evangelisch Werkverband.

Hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken? Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig verworteld in God, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld.


Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel


Daartoe willen we je uitdagen met dit nieuwe gespreksboek vol achtergrondinformatie en prachtige foto's. Daarbij komen allerlei vragen aan de orde: Hoe kan ik Jezus navolgen buiten mijn christelijke bubbel? Zijn
er christelijke principes waar niemand aan mag komen? Zie ik God al werkzaam in de (niet- gelovige) wereld en hoe kan ik daarbij aansluiten? Is er hoop voor de kerk?

GGG-materiaal wordt geschreven door Ds. Pieter de Both, Ds. Inge de Rouwe, Ds. Peter Smilde (eindredactie), Ds. Karsten van Staveren, Karin Timmerman (interviews)
Inkijkexemplaar
Auteur:
SMILDE, PETER
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Theologie algemeen (700)
Artikelnr:
9789032301378
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
9,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review