Menu Menu

Historische romans zomer 2019 Reviews (0)

Historische romans zomer 2019 - Sproles, Cindy; Loudin-Thomas, Sarah - 9789029728386
Op zoek naar een aantal historische romans voor de zomer? Met deze set heb je er gelijk al drie te pakken.

Wachten op een wonder van Sarah Loudin Thomas speelt zich af in West Virginia in 1954. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen strijken ze neer in het stadje Wise. Hun komst gaat vergezeld van een grote droogte. De inwoners gaan wanhopig op zoek naar een verklaring en al snel wordt Perla aangemerkt als de zondebok.

Bekentenissen van Suzanne Wolfe gaat de dochter van een arme Noord-Afrikaanse mozaïekleggerdie verliefd  wordt op Augustinus van Hippo. Augustinus zou later een van de belangrijkste kerkvaders van de vroege christelijke kerk worden. Een huwelijk voor de twee is uitgesloten. Evenlater wordt er en prachtige zoon geboren, maar gaandeweg merkt de ze dat ze een obstakel wordt in de loopbaan van Augustinus.

In Milde regen van Cindy Sproles weet Mercy Roller dat haar naam een leugen is. In haar jonge leven heeft ze nooit genade gekend, laat staan liefde. Haar jeugd wordt getekend door haar vader, die voorganger is maar zijn macht en positie misbruikt. Niemand in het dorp helpt haar en zelfs haar moeder laat het afweten. Dan ontmoet Mercy een reiziger en leert ze stukje bij beetje vertrouwen kennen.

Auteurs:
Sproles, Cindy; Loudin-Thomas, Sarah
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789029728386
NSTC:
500328526   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
25,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review