Menu Menu

TRAKTAAT TROOST VAN PASEN SET 25 Reviews (0)

Het traktaat De troost van Pasen verkondigt de overwinning van Jezus over de dood en de zonde.

De inhoud is ongeveer als volgt: over ons leven ligt de schaduw van de dood. Is het na de dood dan voorbij? Jezus Christus zei het volgende: “Ik ben het, die de doden laat opstaan. Ik ben het die leven geeft. Iedereen die in Mij gelooft, zal leven, ook als hij sterft” (Johannes 11:25).

We hebben een hele goede reden om Hem te geloven: Jezus is zelf uit de dood opgestaan. De vele ooggetuigen en het ontstaan van de christelijke kerk onderschrijven dat dit echt is gebeurd. De overwinning van Jezus over de dood betekent een geweldige troost: de dood heeft niet het laatste woord, wie in Jezus gelooft wacht een geweldige toekomst. Het nieuwe leven dat Jezus geeft houdt ook overwinning over de zonde in: vergeving, vernieuwing, God leren kennen als onze liefdevolle Vader. Geloven in Jezus betekent al het goede ontvangen dat Hij ons uit liefde wil geven en zijn volgeling zijn.

Het traktaat bevat ook een waarschuwing: wie er bewust voor kiest om Jezus op afstand te houden, blijft los van God en loopt daardoor het nieuwe leven mis. De tekst eindigt met een gebed dat door de lezer gebeden kan worden als hij of zij bij Jezus wil gaan horen.
Inkijkexemplaar
Artikelnr:
9789087720728
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
1,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review