Menu Menu

OP DE HUID Reviews (0)

OP DE HUID - VERWEERD - 9789023992035
Kun je sterk worden door je zwakte te leren kennen?
Renske Hofstra is volkomen ontredderd: haar partner Peer is vermoord. Renske komt tot het besef dat ze hoog heeft ingezet met haar onvoorwaardelijke loyaliteit en liefde. Op de schok van zijn dood volgt de onthutsende ontdekking dat hij niet degene was voor wie ze hem hield. Waarom heeft ze geen argwaan gekregen, geen vragen gesteld? Hoe dicht zitten mensen elkaar op de huid, wat zoeken ze bij elkaar? Is liefde wel belangeloos?
Het rechercheonderzoek dwingt haar om de vragen alsnog onder ogen te zien - een pijnlijk, maar ontdekkend proces. Met alle kracht die in haar is probeert Renske haar stabiliteit en vertrouwen te hervinden.
De nieuwe verantwoordelijkheden in het restaurant en het zorghotel van landgoed Groot Mangelhout bieden haar een gelegenheid met zichzelf in het reine te komen, en vol hoop ziet ze de lente komen.
Maar dan wordt ze opnieuw betrokken bij het verleden.
Rosalie, de vrouw van Peer, komt om de zaak af te handelen.
Joke Verweerd schrijft elke maand een kort verhaal voor het opiniemagazine CV-Koers. Haar romans haalden alle christelijke bestsellerslijstjes: De wintertuin, De rugzak, Permissie, Paradiso en Snoeitijd. Een paar romans werden in het buitenland vertaald. Ook publiceerde ze de verhalenbundels Binnenstebuiten, Opluisteren en Spiegeling. Kijk ook eens op www.jokeverweerd.nl.
Auteur:
VERWEERD
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
326 pagina's
NUR code:
Literaire roman, novelle (301)
Artikelnr:
9789023992035
NSTC:
100001747   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
25,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review