MenuMenu

VOLHARDING DAGBOEK 2022Reviews (0)

VOLHARDING DAGBOEK 2022 - 9789088972829
Het dagboek Volharding 2022 is een eigentijds, actueel geschreven dagboek voor lezers van de Herziene Statenvertaling  (HSV).

Het dagboek is gericht op het kennen van God en Zijn Woord. Zo wil Volharding twintigers, dertigers en veertigers helpen om het juiste perspectief te houden in het leven en richting geven bij  belangrijke keuzes die het leven vraagt.

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gerefomeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten.

De medewerkers van dit dagboek komen uit de Gereformeerde Bond, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerken en de Gereformeerde Gemeenten. Medewerkers aan deze uitgave zijn: drs. I.A. Kole te Berkenwoude, dr. M.J. de Vries te Papendrecht, ds. J.W. van Estrik te Goedereede, dhr. W. Büdgen te Moerkapelle, ds. T.W. van Bennekom te Goes, ds. A.J. Mouw te Wijk en Aalburg, ds. J.J.G. den Boer te Nijkerk, ds. A. Baas te Bodegraven, ds. J.W. Schoonderwoerd te Schiedam, ds. P.M. van 't Hof te Rijssen, ds. H.E. Veldhuijzen te Schelluinen en ds. C. Bos te Benschop.
Prijs:
9,99
Artikelnr:
9789088972829
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review