Menu Menu

LIEFDE OP EEN BRIEFJE Reviews (0)

LIEFDE OP EEN BRIEFJE - WADE, BECKY - 9789492408129
Garner Bradford, ergenaam van het in zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby's. Als hij als alleenstaande vader met zijn pasgeboren dochtertje achterblijft, leert hij al snel dat er bij het vaderschap veel meer komt kijken dan hij ooit had gedacht.
In zijn dagboek beschrijft hij zijn strubbelingen met de opvoeding, alle zorgen die zijn gebroken hart met zich meebrengt en zijn gevoelens voor een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet wil voelen.

Carrierevrouw Kathleen Burke heeft totaal geen zin om zich ergens te settelen. Ze heeft grote dromen en in geen daarvan komt Garner of het kleine plaatsje waar hij woont voor. Toch lukt het haar op de een of andere manier niet om haar knappe baas uit haar hoof en hart te zetten. Er is iets onweerstaanbaar aantrekkelijks aan zijn prachtige, groene ogen...

Laat je meevoeren naar de wervelende wereld van Garner en Kathleen in deze hartveroverende novelle.

Liefde op een briefje gaat vooraf aan Hart op het spel, het eerste deel van de romantische serie De zusjes Bradford die de liefdesverhalen van drie zussen in een klein, gezellig plaatsje in Pacific Northwest volgt.
Auteur:
WADE, BECKY
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789492408129
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
6,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten