Menu Menu

PROFEET ZACHARIA Reviews (0)

PROFEET ZACHARIA - WEERD, GERT A. VAN DE - 9789090131214
Let op. Deze druk is  uitverkocht. Er verschijnt een herziene uitgave in 2022. De Herziene Uitgave vindt u hier.

Het boek De profeet Zacharia verscheen in 1999 en was het eerste boek van Gert van de Weerd. De herdruk zal geheel herzien worden. Aan de grote lijn zoals die in 1999 is geformuleerd blijft gehandhaafd, daaraan hoefde weinig veranderd te worden. Deze kan echter met de kennis van nu veel beter onderbouwd worden en ook met veel meer details. De herdruk die DV in 2022 verschijnt, bevat de inzichten van tientallen jaren studie van de profeten.

Zacharia verstrekt in slechts 14 hoofdstukken een vloedgolf aan informatie en hij doet dit buitengewoon gedetailleerd. Daarin is dit profetische boek zeer afwijkend van bijvoorbeeld De Openbaringen aan Johannes, een bijbelboek, dat over dezelfde dingen handelt, want daar wordt de toekomst in grote streken op het doek gezet en veelal voorbij gegaan aan het detail.

Gert A. van de Weerd neemt u mee op een speurtocht door de jongste grondtekst van het boek Zacharia en dan gaat er een geheel nieuwe wereld open. De profeet Zacharia toont de toekomst en laat ons getuige zijn van verbijsterende gebeurtenissen, die het aanzien van de wereld zullen veranderen.

469 blz.
Auteur:
WEERD, GERT A. VAN DE
Serie:
Bijbelverklaring  Bekijk serie
Deel:
1
Uitvoering:
hardcover
NUR code:
Bijbelse handboeken (702)
Artikelnr:
9789090131214
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
39,50
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review