Menu Menu

TERUG NAAR HUIS Reviews (0)

TERUG NAAR HUIS - WISEMAN - 9789064511257
Elke roman uit de serie: 'Dochters van de belofte' focust zich op een vrouw die terugkeert naar de Amish gemeenschap waar ze de diepere betekenis ontdekt van de woorden geloof, hoop en liefde...

'Een zoektocht naar echte vrede in Lancaster County is allesbehalve eenvoudig voor een vrouw die op de vlucht is voor het leven... en voor zichzelf.'

Lillian Miller is op de glooiende vlakten van Lancaster County op zoek naar het huis van haar grootouders... en naar nog zoveel meer. Na jaren van negeren en beschimpen, keert ze terug naar de eenvoudige levenswijze van de Amish om vooral zichzelf te hervinden.
Terwijl ze probeert haar vorige leven achter zich te laten, raakt ze bevriend met een jongen die op de boederij van haar grootouders werkt en met zijn aantrekkelijke vader, de weduwnaar Samuel Stoltzfus. Ondanks dat Lillian haar gevoelens voor Samuel tracht te onderdrukken - en hij voor haar - verdiept de relatie zich. Zal Lillian échte vrede en rust vinden bij de Amish, of zal ze terugkeren naar haar eerdere leven?

Beth Wiseman heeft haar hele leven al boeken, artikelen en columns geschreven. Toen Beth zich ging verdiepen in de Amish, groeide haar respect voor hun eenvoudige leven en begon ze verhalen te schrijven over deze fascinerende en symphatieke mensen. Beth en haar gezin wonen in Texas, USA.
Auteur:
WISEMAN
Serie:
Dochters van de belofte  Bekijk serie
Deel:
1
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789064511257
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
9,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review