Menu Menu

ONTHULLING Reviews (0)

ONTHULLING - WOODS F, S. - 9789064512407
Naomi King neemt een impulsief besluit om haar hart te volgen naar een voor haar onbekend terrein waarmee ze al wat haar dierbaar is in gevaar brengt.
Als iemand erachter komt wat ze doet, zal dat haar zeker in de problemen brengen. Maar als het om Tobe Schrock gaat, gelooft Naomi dat het dat waard is.
Het komt tot een dieptepunt als een jonge vrouw in het Arendsnest arriveert met een geheel onverwachte boodschap voor Tobe en zijn familie. Samen met een gast in de herberg met een twijfelachtig talent en een genealoog die meer geïnteresseerd is in de hedendaagse Schrocks dan in de oude familiestamboom, stapelt het bewijs zich op dat er iets vreemds aan de hand is. Of een sinister persoon aan het werk is…

In deze afsluitende pageturner van de serie ‘De herberg op Eagle Hill’ trekt Suzanne Woods Fisher alles uit de kast met dit verhaal vol verrassende wendingen.

Suzanne Woods Fisher is auteur van de bestsellers Waar wonderen gebeuren (deel 1) en Op zoek naar antwoorden(deel 2) en andere titels. Suzanne is Christy Award finaliste, won de Carol Award, en is columniste voor de Christian Post en enkele kookmagazines.
Auteur:
WOODS F, S.
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
275 pagina's
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789064512407
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review