Menu Menu

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN Reviews (0)

OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN - WOODS F, S. - 9789064512315
Bethany vindt geen rust. Ze is op zoek naar antwoorden op haar waarom-vragen.

Het liefdesleven van Bethany Schrock is ontspoord, haar geloof hangt aan een zijden draad en de hete zomerdagen worden gevuld met het aanpakken van de rommel in het huis van vijf oudere Amish-zussen. Ze weet niet wat ze wil met haar leven. Maar wat Bethany wel weet, is dat ze het niet zal vinden in Stoney Ridge.
Dan haalt een nieuwe gast die in het Arendsnest verblijft, haar over om vrijwilligerswerk te gaan doen voor een gemeenschappelijk project voor minderbedeelden. Hoewel Bethany er in eerste instantie weinig voor voelt, hervindt ze toch langzaam haar vreugde en voldoening. En dan is daar nog de aantrekkelijke maar onmogelijke Jimmy Fisher die haar aandacht probeert te trekken met zijn knipogen en trucs.
Als iemand uit haar verleden opnieuw haar leven binnenwandelt, moet Bethany voor zichzelf een antwoord geven op de vraag: Wat betekent het verleden voor de toekomst?
Bestsellerauteur Suzanne Woods Fisher maakt ons opnieuw deelgenoot van haar kenmerkende wendingen en gevoelige romances in dit heerlijke en uitdagende bezoek aan de rustige gemeenschap van Stoney Ridge.
Eerder verschenen in deze serie:
Waar wonderen gebeuren
Auteur:
WOODS F, S.
Uitvoering:
paperback
NUR code:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Artikelnr:
9789064512315
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review
Gerelateerde producten