Menu Menu

DE BIJBEL EN HET GEZAG VAN GOD Reviews (0)

DE BIJBEL EN HET GEZAG VAN GOD - WRIGHT, TOM - 9789051945270
In De Bijbel en het gezag van God herstelt en vernieuwt Tom Wright het vertrouwen in de Bijbel als de voornaamste leidinggevende bron op het terrein van het christelijke leven.
Hij verschaft duidelijkheid in veel moeilijke kwesties, en laat nieuwe gezichtspunten zien van uitgesleten discussies: de verhouding tussen de Schrift, de traditie en de rede; de plaats van ervaring; het gebruik en misbruik van de Bijbel in ons sociale, politieke en persoonlijke leven.

Met zijn inmiddels bekende helderheid van denken en voortreffelijke uitdrukkingsvaardigheid toont Wright hoe Gods gezag en het gezag van de Bijbel in verhouding staan tot elkaar, en hoe die verhouding doorwerkt in het leven in de christelijke kerk.

Tom wright is de vruchtbaarste Bijbelgeleerde van deze generatie. Sommigen noemen hem de belangrijkste apologeet sinds C.S. Lewis - Christianity Today

Tom Wright (1948) is nieuwtestamenticus. Hij was van 2003-2010 bisschop van Durham in de Church of England. Momenteel is hij hoogleraar aan de Universiteit van St.Andrews (Schotland).
Auteur:
WRIGHT, TOM
Pagina's:
256 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789051945270
NSTC:
500108101   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
19,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review