Menu Menu

HOE GOD KONING WERD Reviews (0)

HOE GOD KONING WERD - WRIGHT, TOM - 9789051944709
De kern van het evangelie herontdekt

Uit het Woord vooraf:
'In de kern van het christelijk geloof en de geloofspraktijk schuilt een fundamenteel probleem: we zijn allemaal vergeten waar het in de vier evangeliën om gaat. Ja ze gaan over Jezus, maar wat staat er precies in over Jezus? Ja, ze gaan over het begin van het christendom, maar wat staat erin over die vreemde nieuwe beweging?'

Tom Wright laat in dit nieuwe boek zien waarom het fundamenteel noodzakelijk is om de boodschap van de evangeliën opnieuw te doordenken en wat ze ons werkelijk willen vertellen: Dit is het verhaal van een nieuwe koning, een nieuw soort koning, een koning die alles heeft veranderd, en een koning die ons uitnodigt voor zijn nieuwe wereld.

N.T. (Tom) Wright (1948) is hoogleraar aan de Universiteit van St .Andrews en een van's werelds meest vooraanstaande Nieuwtestamenticus. Eerder verschenen van hem onder meer Eenvoudig christelijk, Verrast door hoop, Goed leven en Gewoon Jezus. Verder verschijnt bij ons zijn serie'Bijbel voor iedereen', waarin inmiddels tien delen zijn uitgekomen.
Auteur:
WRIGHT, TOM
Uitvoering:
hardcover
Pagina's:
288 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789051944709
NSTC:
500257058   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
24,95
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review