Menu Menu

ZIJN LEVEN GEGEVEN Reviews (0)

ZIJN LEVEN GEGEVEN - 9789089723130
In Zijn leven gegeven word je tijdens de Veertigdagentijd voorbereid op Pasen, een van de grootste christelijke feesten. In dit boek staan Dominicaanse preken voor de Veertigdagentijd (met o.a. reeksen vanuit Job, Jona en Daniël). Ook zijn teksten en gebeden bijeengebracht voor de Goede Week en Pasen. Het boek is een handreiking voor ogenblikken alleen, of voor gesprek en viering met anderen samen.

Voor de voorbereiding op Pasen zijn de Veertigdagentijd en met name de Goede Week van grote betekenis.
Het voorjaar krijgt zo een heel eigen kleur en diepte. Vanouds zoeken christenen in deze periode naar extra verstilling en versobering van levensstijl, met het oog op de vernieuwing van het geloof.
Dominicanen maken veel werk van de verkondiging. In dit boek staan preken voor de Veertigdagentijd (met o.a. reeksen vanuit Job, Jona en Daniël). Ook zijn teksten en gebeden bijeengebracht voor de Goede Week en Pasen.

Over de auteurs: de Zwolse Dominicanenkerk kent een preekteam van pastores en theologen (M/V) dat de verkondiging behartigt. Voor de bijzondere tijden van het jaar (Advent, Veertigdagentijd) ontwikkelen zij een speciale verkondiging,  puttend uit de rijkdom van de Bijbel.
Pagina's:
160 pagina's
NUR code:
Pastoraat (711)
Artikelnr:
9789089723130
NSTC:
500157117   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
17,90
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review