MenuMenu
Auteurs KBW 2020
Kinderboekenweek
KWorden wat je wil - kinderboekenweek 6 t/m 16 oktober 2021

De kinderboekenweek van 2021 staat in het teken van beroepen: Worden wat je wil. In kinderboeken kun je onbeperkt dromen en fantaseren over wat je wil worden. Politie- of brandweerman als je jong bent, later misschien vlogger of zangeres. Iets met cijfers of juist met taal: in Nederland hebben we een bevoorrechte situatie waarin je kunt worden wat je wilt, wie je ook bent.  

Elke jaar verschijnen er mooie aktieboeken voor de Kinderboekenweek die passen bij het thema: kwalitatief goede boeken voor een hele aantrekkelijke aktieprijs. Het prentenboek voor de onderbouw wordt in 2021 verzorgd door Leontine Gaasenbeek en heet Oppasser voor een dag. Dokter Domoor is het aktieboek voor de middenbouw wordt geschreven door Bram Kasse (bekend van Super Joris en De slimste opa van de wereld). Het aktieboek voor de bovenbouw is van Henriet Koornberg en heeft de titel De geheime operatie.

Materiaal voor scholen


Voo scholen die met het thema willen werken is er veel beschikbaar: de werkmap Worden wat je wil boordevol lessugesties, het Scholenpakket met de werkmap en de actieboeken. Daarnaast is er ook promotiemateriaal in de vorm van vlaggenlijnen, kleurplaten en de CRIDZ boekenkrant.


Kinderboekenweek materiaal voor school bestellen


Reserveer uw materiaal in de Schuilplaatswebwinkel of via onze winkel in Alblasserdam. Promotie- en lesmateriaal is beperkt beschikbaar. Bestel uw boekenweekmateriaal voor 9 juni 2021. U heeft uw bestelling ruim voor het begin van de Kinderboekenweek in huis. Bestellingen na 9 juni worden natuurlijk ook in behandeling genomen, maar voor tijdige levering van de promotie- en lesmaterialen kan geen garantie meer worden gegeven.
Laatste nieuws Bekijk alles

Nieuwste boek Lynn Austin speelt in Nederland

Geplaatst op: 21-06-2021
Chasing shadows is de nieuwe roman van Lynn Austin. Dit
Lees meer

Welke boeken verschijnen er in het najaar van 2021?

Geplaatst op: 07-05-2021
Het najaar van 2021 staat bol van de nieuwe items.
Lees meer

De Nieuwe Psalmberijming is verschenen

Geplaatst op: 17-03-2021
Op dinsdag 16 maart 2021 is

De Nieuwe Psalmberijming

door
Lees meer

De Schuilplaats & Evangelische traktaatzending

de winkelingang van Boekhandel de Schuilplaats
  • Afhalen of bezorgen
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verwerkt
  • Op 3 min. vanaf A15 (afrit 22)