MenuMenu

Christelijke Kinderboekenweek 2018: Door dik en dun (8 artikelen)

In 2018 is het thema van de christelijke kinderboekenmaand Door dik en dun. Dit sluit aan bij het thema van de algemene kinderboekenweek: Vriendschap.

Ook dit jaar worden 3 actieboeken uitgegeven rond het thema. Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Marieke ten Berge (Uitgeverij Columbus). Janny den Besten (De Banier) is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Anke van der Pol (Ark Media) schrijft het actieboek voor de bovenbouw. Het prentenboek is tijdens de Christelijke Kinderboekenmaand voor € 5,99 verkrijgbaar en de actieboeken voor de midden- en bovenbouw elk voor € 4,99.

De centrale schrijvers van de Kinderboekenmaand 2018: wie zijn ze?


Lees hier een korte beschrijving.


Bestellen?


U kunt uw belangstelling reeds kenbaar maken door een mailtje te sturen naar klantenservice@schuilplaatsboeken.nl. U heeft uw bestelling voor het begin van de Kinderboekenmaand in huis. Wilt u al eerder beginnen met de voorbereiding? Vanaf half augustus 2018 kunnen wij u (een deel van) de werkmap digitaal aanleveren. Neemt u hiervoor contact met ons op. Uw contactpersoon: Erik Verhagen  (e.verhagen@schuilplaatsboeken.nl, 078-6913068).
Sorteer op: