Menu Menu

DVD RAIL AWAY 63 ZWITSERLAND/ FRANKRIJK Reviews (0)

DVD RAIL AWAY 63 ZWITSERLAND/ FRANKRIJK - 8717662578397
Rail Away is één van de vijf winnaars van de tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televisier-Ring. Het EO-programma over markante spoorlijnen wordt al sinds 1996 uitgezonden en kwam nooit eerder in de buurt van een Ring. Maar we leven in een gejaagde tijd en dan is er natuurlijk niets rustgevender dan naar pittoreske landschappen kijken. In elke aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Er is aandacht voor spoorbouw, treinen, landschappen en culturen.

De speciale jubileum-box van Rail Away bevat de 200ste aflevering. Natuurlijk gaan we voor de 200ste aflevering naar hét treinenland bij uitstek: Zwitserland. De jubileumuitzending gaat van start met een stoomlocomotief op het Furka-bergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven. Verder wordt er gereisd met de wereldberoemde ""Glacier Express"" die eindigt in Zermatt, bekend van de meest iconische berg in Zwitserland: de Matterhorn. In aflevering 201 reist Rail Away door Frankrijk. Per spoor doorkruisen we het gebied “Savoie Mont Blanc”. Met een klein tandradbaantje reizen we dwars door een besneeuwde bergwereld en dichte naaldbossen richting de hoogste berg van Europa: de Mont-Blanc.

Deze bijzondere dvd-box waarin aflevering 200 en 201 zijn gebundeld, is inclusief nooit eerder vertoond bonusmateriaal waarbij de beelden vertoond worden vanuit de treincabine en vanuit een helikopter. Daarnaast verschijnen tien 2DVD-boxen van Rail Away, elk met een eigen thema.

Ware collectors items voor de liefhebbers.
Artikelnr:
8717662578397
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
14,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review