Menu Menu

DVD LET THERE BE LIGHT Reviews (0)

DVD LET THERE BE LIGHT - HART VAN KERST 2018 - 8717662576720
Bekijk de trailer

Nadat dr. Sol Harkens zijn jongste zoon verloren heeft aan kanker, verliest hij zijn geloof en wordt hij een fervent aanhanger van het atheïsme. Door het schrijven van bestsellers en houden van speeches waarin hij God belachelijk maakt en het christendom hard aanvalt, is zijn populariteit en succes enorm. Maar ondanks alle roem bevindt zijn leven zich in een neergaande spiraal. Zijn huwelijk is gestrand en voor zijn twee overgebleven zonen is hij allang geen echte vader meer. Alcohol lijkt de manier om de pijn en leegte in zijn leven te vullen.

Als hij na het zoveelste feestje met teveel drank op achter het stuur kruipt, gaat het mis, met een ernstig auto-ongeluk tot gevolg. Hij is vier minuten klinisch dood maar kan worden gereanimeerd. Wat zich tijdens deze vier minuten afspeelt, zal zijn kijk op het leven drastisch veranderen.

Let there be light is een aangrijpende film over de realiteit van het leven en de kracht van Gods liefde. Een must see voor iedereen die worstelt met twijfel, boosheid of verlies en op zoek is naar licht om de duisternis te doorbreken.
Auteur:
HART VAN KERST 2018
Artikelnr:
8717662576720
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
2,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review