Menu Menu

HET LEVEN VAN JAKOB - DE ZON KOMT OP #2 Reviews (0)

HET LEVEN VAN JAKOB - DE ZON KOMT OP #2 - KOOTEN, DS. R. VAN - 9789088971891
Het leven van Jakob - de zon komt op deel 2 is een bijbelstudieboek en is geschikt voor persoonlijke bijbelstudie en voor kringen.

In de bijbelstudie staan (gespreks) vragen en er is ruimte voor het maken van notities. In speciale tekstvakjes worden bijzonderheden vermeld en is de rode draad in het verhaal van Jakob goed te volgen. Eerder verscheen Jakob – De zon gaat onder.

Aan het einde van deel 1 is de moeilijke periode die achter Jakob ligt opgelost door de verzoening en het verbond met Laban. Jakob ziet er enorm tegenop om terug te gaan en probeert zijn reis te regelen. God grijpt in en neemt hem bij Pniël zijn handigheid af. Het komt tot een totale doorbraak. Nu gaat de zon op in Jakobs leven.

Jakob komt nog wel de gevolgen tegen van zijn vroegere leven in zijn kinderen. Ook is Jakob zelf nog niet altijd even deugdzaam. Maar de HEERE heiligt hem en zijn sterfbed is aangrijpend. Samen begraven de broers hem vanuit Egypte in Kanaän.

Dr. R. van Kooten (1950) is emeritus predikant en gastdocent ethiek en homiletiek aan het Hersteld Hervormd Seminarie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Auteur:
KOOTEN, DS. R. VAN
Serie:
Jakob  Bekijk serie
Deel:
2
Artikelnr:
9789088971891
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
10,00
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review