Menu Menu

EXODUS Reviews (0)

EXODUS - OVEREEM, H. - 9789023925552
Wie Exodus leest, leest over de bevrijdende God die op indrukwekkende wijze in de geschiedenis van Israël naar voren komt. In Exodus wordt niet zozeer getheologiseerd over wie God is, het gaat er om dat Hij bevrijdend handelt in de geschiedenis van zijn volk. Exodus is het boek over bevrijden, meegaan en wonen. Israël wordt bevrijd uit Egypte. En God trekt mee met zijn volk en komt te wonen te midden van zijn volk. Zo biedt Hij zijn volk volop de gelegenheid Hem te dienen. Exodus blijkt verrassend actueel te zijn.
In die deel in de serie 'Luisterend Leven' bespreekt de auteur tien gedeeltes uit Exodus. Iedere bijbelstudie begint met drie korte studies voor persoonlijke overdenking en eindigt met een kringbijbelstudie.

Drs. Harald Overeem is predikant van de Protestantse Gemeente Boskoop. Daarvoor was hij jaren werkzaam aan Bijbelschool de Wittenberg en de Artios Bijbelschool. Van zijn hand verscheen eerder in dezelfde reeks Kolossenzen. Met Christus verborgen in God.

'Luisterend leven' is een reeks bijbelstudieboeken voor zowel persoonlijke stille tijd als voor gebruik in de Bijbelkring en staat onder redactie van drs. A. Romkes en ds. N.M. Tramper.
Auteur:
OVEREEM, H.
Serie:
Luisterend leven  Bekijk serie
Uitvoering:
paperback
Pagina's:
112 pagina's
NUR code:
Geloofsopbouw (707)
Artikelnr:
9789023925552
NSTC:
500301636   Bekijk andere edities
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Prijs:
5,99
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *
* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review