MenuMenu

MENSLIEF, IK WENS JE VREDE EN ALLE GOEDSReviews (0)

MENSLIEF, IK WENS JE VREDE EN ALLE GOEDS - BOSMANS , PHIL - 9789020997927
- Phil Bosmans' succesolle dagboek met 365 vitaminen voor het hart verschijnt nu in paperback-editie voor slechts 9,95 euro
- Een blijvend, hartverwarmend geschenkboek voor elke gelegenheid

De teksten van Phil Bosmans, hier gebundeld in de vorm van een jaarboek (een tekst voor elke dag van het jaar), zijn als zonnestralen die licht in het donker van het leven kunnen brengen. Het zijn korte levensimpulsen die niemand onberoerd laten, geschreven met heldere overtuigingskracht en niet zelden met humor.
Meer dan twaalf jaar lang schreef Phil Bosmans deze teksten. Ze ontstonden als telefonische boodschappen. Voor dit jaarboek heeft hij alle teksten opnieuw geredigeerd. Op elke bladzijde van dit jaarboek wordt één korte tekst opgenomen. Als vele afzonderlijke, lichtende mozaïekstenen voegen ze zich samen tot een volledig beeld van het menselijk leven. Deze teksten van Phil Bosmans zijn als steeds weer nieuwe variaties op de grondmelodie van het menselijk hart. Deze vitaminen van het hart verliezen hun werking niet, zelfs als men er veel van in één keer tot zich neemt. Het maakt dit dagboek tot een dagelijkse hulp en een aansporing om meer te leven met het hart.
Auteur:
BOSMANS , PHIL
Prijs:
€ 14,99
Artikelnr:
9789020997927
Levertijd:
2 a 3 werkdagen
In winkelwagen
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review