MenuMenu

BENEDICTIJNS LEIDERSCHAPReviews (0)

BENEDICTIJNS LEIDERSCHAP - NIEUWENHUIJS, YVONNE - 9789025901646
Benedictijns leiderschap neemt u mee naar Umbrië, naar de geboorteplaats van Benedictus van Nursia. Hij schreef rond 540 zijn Regel, een leidraad voor het kloosterleven. Met behulp van citaten en beschouwingen doorleeft u de Regel en ontdekt u wat die betekent voor leiderschap buiten de kloostermuren. Vragen en oefeningen leggen verbinding met uw eigen situatie.

Benedictus was een authentiek leider met een groot inzicht in de menselijke aard. Nadat hij in de stilte zichzelf had leren kennen en zijn weg had gevonden, inspireerde hij anderen hún weg te gaan. Zo ontwikkelde hij het kloosterleven als een veilige school voor het leven. Zijn Regel is een oproep aandachtig te luisteren en gehoor te geven, iedere dag weer. Vijftien eeuwen later is deze gids nog altijd actueel.

Een boek voor iedereen die richting wil geven aan zijn eigen leven, zijn talent wil inzetten en anderen wil inspireren hetzelfde te doen. Met foto's van Fabiàn Cevallos, fotograaf van veel regisseurs, onder wie Federico Fellini.
Auteur:
NIEUWENHUIJS, YVONNE
Prijs:
€ 20,99
Artikelnr:
9789025901646
Status:
Uitverkocht
Dit artikel is niet meer leverbaar. Neem contact op voor meer informatie of alternatieven.
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review