MenuMenu
Storm
Storm van Karen van Holst is een spannend avontuur over de jongen Storm in de tijd van de Reformatie. De bevolking krijgt het zwaar te verduren onder de macht van de katholieke kerk. Storm verdiept zich in het ‘nieuwe geloof’ en gaat de brieven van Maarten Luther drukken. De boekdrukkunst is ook een heel nieuwe ontwikkeling in deze tijd en dat maakt het mogelijk om teksten te verspreiden. De Bijbel werd hierdoor beschikbaar voor een groter publiek. Daarbij werd het ook gemakkelijk om je mening te verspreiden.

Storm laat al deze elementen op een verrassende manier tot leven komen. Zeer relevant thema's gezien het dagelijks gebruik van social media onder jongeren. Interessant voor scholen en kerken om over door te praten met kinderen!

Bij dit boek is ook gratis lesmateriaal verkrijgbaar, lees hier meer over onder aan deze pagina.
Lesmateriaal
In het boek en de film worden veel leerzame onderwerpen aagehaald. Wil je deze onderwerpen met de kinderen uit je klas of in de kerk behandelen? Gebruik dan het speciaal ontwikkelde lesmateriaal.

- Dowload hier het lesmateriaal voor scholen: Dit werkboekje en de digitale les sluiten aan op alle thematiek rondom de Reformatie en geven kinderen een uniek kijkje achter de schermen van de film. Het materiaal is geschikt voor groep 6 t/m 8.

- Download hier het lesmateriaal voor kerken: In de film komen interessante thema’s aan bod rondom Reformatie en geloof om over in gesprek te gaan tijdens catechisatie of een clubavond met tieners (10-15 jaar). We bieden je vier verschillende werkvormen.
Laatste nieuws Bekijk alles

Ontmoeting Dr. Arnold Huijgen gaat niet door

Geplaatst op: 31-12-2019
LET OP ******* LET OP *******

De geplande onmoeting
Lees meer

Decemberzegels 2019

Geplaatst op: 31-10-2019
Decemberzegels 2019, zo werkt het:

- Eerste verkoopdatum: 4
Lees meer

Verandering bij PostNL

Geplaatst op: 04-09-2019
De Schuilplaats verzendt bestellingen via PostNL. Dit zodat deze snel
Lees meer

De Schuilplaats & Evangelische traktaatzending

de winkelingang van Boekhandel de Schuilplaats
  • Afhalen of bezorgen
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verwerkt
  • Op 3 min. vanaf A15 (afrit 22)