Menu Menu
De Boekenweek voor het christelijke boek 2021
De Week van het Christelijke Boek is weer op komst: een jaarlijks feestje voor lezers en boekenliefhebbers. Wie in de week van 3 t/m 13 maart voor tenminste € 15,00 aan boeken koopt, krijgt GRATIS het actieboek Gewijde chaos van Annemarie van Heijningen cadeau.

Over Gewijde chaos
'Als voorgangersvrouw ben je de beklagnswaardigste van alle mensen. Oordeel zelf, wat is nu tien jaar? De laatste doos is nauwelijks uitgepakt of we kunnen weer van voor af aan beginnen...'

Zo begint het dagoek van Monica Roerig, de vrouw van voorganger Bart Roerig. Hij heeft net een telefoontje gekregen uit Ravendrecht. Monica en de kinderen willen niet weg uit Groningen maar Maria's man vindt dat hij het beroep serieus moet overwegen. En dan is daar ook nogeens de coronacrisis. Daardoor duurt het lang voor er duidelijkheid is en lopen de spanningen in het gezin op.

Annemarie van Heijingen-Steenbergen is schrijver en spreekster. Ze is de auteur van onder meer de bestsellers Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet en van talloze artikelen en columns in o.a. EO Visie. Annemarie (1977) woont met haar man en gezin in Dokwerd bij Groningen.

Weer eens toe aan een (half)uurtje heerlijk rustig dwalen langs tafels en kasten vol met schitterende nieuwe boeken en andere mooie dingen? Wees welkom in onze winkel voor een mooie beleving!
Actieboek 2021
Laatste nieuws  Bekijk alles

De profeet Zacharia herziene uitgave leverbaar vanaf 9 november 2022

Geplaatst op: 29-10-2022
Op 8 november wordt in Ede het boek De profeet
Lees meer

Nieuw van Charlie Mackesy (De jongen, de mol, de vos en het paard)

Geplaatst op: 18-08-2022
22 november 2022 is de wereldwijde verschijningsdatum voor een opvolger
Lees meer

Nieuw in ons assortiment: More than Words, beelden van het Britse atelier Arora Design.

Geplaatst op: 21-07-2022

Liefde en tederheid, subtiel en fijngevoelig in beeld gebracht, geven

Lees meer

De Schuilplaats & ETZ Media

de winkelingang van Boekhandel de Schuilplaats
  • Afhalen of bezorgen
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verwerkt
  • Op 3 min. vanaf A15 (afrit 22)