MenuMenu
De Boekenweek voor het christelijke boek 2021
De Week van het Christelijke Boek is weer op komst: een jaarlijks feestje voor lezers en boekenliefhebbers. Wie in de week van 3 t/m 13 maart voor tenminste € 15,00 aan boeken koopt, krijgt GRATIS het actieboek Gewijde chaos van Annemarie van Heijningen cadeau.

Over Gewijde chaos
'Als voorgangersvrouw ben je de beklagnswaardigste van alle mensen. Oordeel zelf, wat is nu tien jaar? De laatste doos is nauwelijks uitgepakt of we kunnen weer van voor af aan beginnen...'

Zo begint het dagoek van Monica Roerig, de vrouw van voorganger Bart Roerig. Hij heeft net een telefoontje gekregen uit Ravendrecht. Monica en de kinderen willen niet weg uit Groningen maar Maria's man vindt dat hij het beroep serieus moet overwegen. En dan is daar ook nogeens de coronacrisis. Daardoor duurt het lang voor er duidelijkheid is en lopen de spanningen in het gezin op.

Annemarie van Heijingen-Steenbergen is schrijver en spreekster. Ze is de auteur van onder meer de bestsellers Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet en van talloze artikelen en columns in o.a. EO Visie. Annemarie (1977) woont met haar man en gezin in Dokwerd bij Groningen.

Weer eens toe aan een (half)uurtje heerlijk rustig dwalen langs tafels en kasten vol met schitterende nieuwe boeken en andere mooie dingen? Wees welkom in onze winkel voor een mooie beleving!
Actieboek 2021
Laatste nieuws Bekijk alles

Welke boeken verschijnen er in het najaar van 2021?

Geplaatst op: 07-05-2021
Het najaar van 2021 staat bol van de nieuwe items.
Lees meer

De Nieuwe Psalmberijming is verschenen

Geplaatst op: 17-03-2021
Op dinsdag 16 maart 2021 is

De Nieuwe Psalmberijming

door
Lees meer

Deel 1 van de Mechelse Bijbel verschenen

Geplaatst op: 22-02-2021

De Mechelse Bijbel van J.H. van Leeuwen is een

Lees meer

De Schuilplaats & Evangelische traktaatzending

de winkelingang van Boekhandel de Schuilplaats
  • Afhalen of bezorgen
  • Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verwerkt
  • Op 3 min. vanaf A15 (afrit 22)