MenuMenu
De bron van liefde: verwacht in september 2022

Lynn Austin (35 artikelen)

In 2021 verschenen twee nieuwe boeken van Lynn Austin!


Lynn Austin is een schrijfster van christelijke romans. Ze behoort tot de best verkochte en meestgelezen christelijke schrijfsters vanaf het begin van deze eeuw. In Nederland brak ze door met Eva's dochters, waarvan in 2020 een jubileum editie verscheen. Het boek is al 20 jaar onafgebroken in druk leverbaar.

Lynn Austin werd geboren in 1949 in Florida. Zij is getrouwd met Ken en ze is moeder en oma. Ze is geen schrijfster die er altijd al naar verlangde om schrijfster te worden. Ze voltooide een studie psychologie en vertrok met haar man naar Bogota, Colombia. Omdat ze geen televisie hadden, ontdekte Lynn hoe heerlijk het was om te lezen. De droom ontstond om zelf boeken te gaan schrijven, boeken die haar aan het lachen of huilen maakten of boeken die aanzetten tot nadenken. Het werk van haar man bracht hen naar Winnipeg, Canada. Tijdens de lange winters begon Austin te schrijven, in 1995 werd haar eerste boek gepubliceerd, en inmiddels zijn er ruim 25 van haar christelijke romans in het Nederlands verschenen.

Austin staat bekend om haar historische en bijbels-historische romans, in Nederland zijn er inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht. Ze schreef ook een aantal meditatieve boeken. Zo is Lopen op het water een boek over haar zoektocht naar hernieuwd geloof in een periode van spirituele droogte. Altijd in Gods hand bevat bemoedigingen voor vrouwen.
Sorteer op: