Menu Menu

Betalen Betalen menu

U kunt het bedrag van uw bestelling op verschillende manieren voldoen.

IDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat door particulieren, webwinkels en veilingsites  wordt gebruikt. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Paypal funtioneert als een electronische portomonee waar je creditcards, bankrekeningen of een Paypal-rekening (waar je tegoed op plaatst) aan kunt koppelen.

Creditcard (VISA / Mastercard)
VISA en Mastercard behoren tot de meest gebruikte creditcards ter wereld. Transacties worden verwerkt volgens de strengste veiligheidseisen

Boekenbon Cadeaukaart
Met de code achterop de kaart kunt u het tegoed, of een deel hiervan, besteden. Het eventuele restant kunt met een van de andere betaalmethodes voldoen.

VVV Giftcard
Deze cadeaukaart is de eigentijdse opvolger van de bekende VVV Cadeaubon. U kunt bij ons betalen met deze card.  Het eventuele restant kunt met een van de andere betaalmethodes voldoen.

Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash)
Bancontact is de favoriete online betaalmethode van Belgische consumenten.

Afterpay: betaling na ontvangst
Je ontvangt via e-mail een digitale acceptgiro van AfterPay om je bestelling achteraf te kunnen betalen. Je krijgt 14 dagen de tijd om het bedrag aan Afterpay te voldoen. Je kunt betalen tot een bedrag van € 2500,00.
Bij betaling achteraf draagt Schuilplaatsboeken.nl de verantwoordelijkheid over aan Afterpay. AfterPay verwerkt je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te ronden. Kijk hier voor de betalingsvoorwaarden van Afterpay.