MenuMenu

BetalenBetalen menu

U kunt het bedrag van uw bestelling op verschillende manieren voldoen.

IDEAL
Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat door particulieren, webwinkels en veilingsites  wordt gebruikt. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Paypal funtioneert als een electronische portomonee waar je creditcards, bankrekeningen of een Paypal-rekening (waar je tegoed op plaatst) aan kunt koppelen.

Creditcard (VISA / Mastercard)
VISA en Mastercard behoren tot de meest gebruikte creditcards ter wereld. Transacties worden verwerkt volgens de strengste veiligheidseisen

Boekenbon Cadeaukaart
Met de code achterop de kaart kunt u het tegoed, of een deel hiervan, besteden. Het eventuele restant kunt met een van de andere betaalmethodes voldoen.

VVV Giftcard
Deze cadeaukaart is de eigentijdse opvolger van de bekende VVV Cadeaubon. U kunt bij ons betalen met deze card.  Het eventuele restant kunt met een van de andere betaalmethodes voldoen.

Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash)
Bancontact is de favoriete online betaalmethode van Belgische consumenten.

Betaling Achteraf
Wanneer u niet via een van de online betaalmethodes kunt of wilt betalen, bieden wij u de mogelijkheid om achteraf te betalen. U ontvangt dan een factuur bij uw zending. De betalingstermijn van deze factuur is 14 dagen. Voor achteraf betalen rekenen wij een vergoeding van € 2,50