MenuMenu

LeveringLevering menu

Bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt (van maandag tot en met zaterdag). Kunnen wij uit voorraad leveren, dan wordt uw bestelling direct verzonden. Hebben wij geen of onvoldoende voorraad, dan bestellen wij direct bij onze leveranciers. Zodra de goederen bij ons binnen zijn gaan wij over tot verzending van uw order.

Door de brievenbus?
Bestellingen die door de brievenbus kunnen worden door ons bij PostNL aangeboden. De maximale afmeting van een buspakket is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm. Van brievenbusstukken ontvangt u geen track & trace-code.

Niet door de brievenbus?
Pakketten worden aangeboden bij DHL of PostNL. Beide vervoerders bezorgen – mits op tijd aangeboden – de volgende dag. U ontvangt een emailbericht wanneer uw pakket door de vervoerder is gescanned. Vanaf dat moment kunt u uw zending volgen en het verwachte bezorgtijdstip opvragen via de link uit de email.

Verzendkosten
Wij rekenen een standaard bedrag van € 2,95 voor verpakken en verzenden. Vanaf € 25,00 is verzending gratis.

Afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel te Alblasserdam tijdens openingstijden. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor Afhalen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en parkeren op ons vestigingsadres is gratis!

Levertijd

Bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt (van maandag tot en met zaterdag. Als wij uit voorraad kunnen leveren, dan wordt uw bestelling direct verzonden. Zowel PostNL als DHL bezorgen de volgende dag. Als wij geen of onvoldoende voorraad hebben, dan bestellen wij direct bij onze leveranciers. Zodra de goederen bij ons binnen zijn gaan wij over tot verzending van uw order.

Bij de producten in onze website ziet u indicaties van voorraad en levertijd. Hoewel deze informatie van minuut tot minuut wordt bijgewerkt, kan het voorkomen dat het product dat u bestelt via de webwinkel, ook op ongeveer hetzelfde moment in onze winkel verkocht wordt. Hierdoor kan het voorkomen dat de voorraadindicatie in onze webwinkel voor de duur van maximaal 2 minuten ‘achterloopt’.