Menu Menu

Retourneren Retourneren menu

Toch niet tevreden over je product?


Herroepingsrecht
U heeft als klant van boekhandel de Schuilplaats een bedenktijd van 14 dagen (gerekend vanaf de dag nadat u het product heeft ontvangen). Binnen deze termijn kunt u de aankoop ongedaan maken  door ons daarvan op de hoogte te brengen per mail, telefonisch of door het invullen en terugsturen van het herroepingsformulier. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Binnen de bedenktermijn kunt u het product ook terugsturen zonder dit vooraf aan ons te melden. De retourzending moet dan wel een verklaring bevatten dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht. U kunt hiervoor het herroepingsformulier gebruiken.

Terugbetalen
Het aankoopbedrag van het product dat u terugstuurt wordt z.s.m. teruggestort, in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmelding. Wij kunnen wachten met terugstorten totdat wij het product hebben ontvangen dan wel melding hebben ontvangen dat het product is opgestuurd. Als u de volledige bestelling terugstuurt, dan wordt  het volledige aankoopbedrag teruggestort, inclusief de eventuele verzendkosten die u bij aankoop heeft betaald. Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Aansprakelijkheid
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering indien dit het gevolg is van een gebruik dat verder is gegaan dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

Let op:
-cd’s en dvd’s kunnen alleen geretourneerd worden wanneer de verzegeling niet verbroken is.
-De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Retouradres:
ETZ | De Schuilplaats
Postbus 41
 2950 AA Alblasserdam