Menu Menu

De Klassieken (72 artikelen)

Sommige auteurs en boeken die ooit beroemd waren, raken na verloop van tijd buiten beeld. Terwijl anderen na eeuwen nog steeds gelezen worden.
U kunt bij ons kiezen uit een flink aantal klassieken die de tand des tijds hebben doorstaan.
Søren Kierkegaard (1813-1855) valt onder de schrijvers van Klassieken. Hij was een Deens filosoof en Protestants theoloog. Wij verkopen verschillende boeken van Søren Kierkegaard o.a. Oefening in Christendom en Dagboeken. Søren Kierkegaard werd in zijn tijd gezien als een onruststoker. Hij had kritiek op de kerkelijke en burgerlijke instituties.
De boeken van Augustinus ontbreken niet in onze collectie Klassieken.
De Klassieker Belijdenissen van Augustinus neemt een belangrijke plaats in de geschiedenis in van de christelijke theologie.
Ook vandaag de dag leven gelovigen niet altijd op goede voet met elkaar. Rond het jaar 397 schreef Augustinus hier al een interessante overdenking over, deze kunt u lezen in De strijd van een christen.

De klassieker Oorlog en vrede van Leo Tolstoj werd geschreven in 1869. Prachtige roman die de dingen beschrijft zoals alleen Tolstoj dat kan.
Een Klassieker in een hip jasje is De navolging van Christus in jonge taal van de middeleeuwse monnik Thomas a Kempis. Dit boek staat vol praktische spreuken die u kunnen helpen uw leven richting te geven.

Andere klassieken die wij verkopen zijn van o.a. Desiderius Erasmus, Emily Brontë en Johannes Calvijn.
Sorteer op:
THUIS - 9789463402453

THUIS

29,90
Op voorraad
+